Frukost hemma och spännande möte 

affiliatebild

God morgon:) När klockan ringde imorse var det som att jag inte kunde tro att det var sant. Kändes som mitt i natten. Så trött! De här dagarna har även Carl haft lite sovmorgon så jag har gått upp först och liksom inte hunnit vakna till innan det är dags.

Idag ska jag ha möte med vår VD om ett nytt projekt med digital kommunikation vi ska inleda inom kort. Spännande! Det är ju så kul med digital marknadsföring men samtidigt händer det så mycket inom det hela tiden så det är omöjligt att ligga i fas känns det som.

Nu en massa kaffe innan jobbet.  Idag slipper jag hantverkarna här hemma så jag har en lugn frukoststund hemma i soffan:) Älskar muminmuggarna och underläggen från Arabia Finland. Samlar på dem. Finns bland annat hos Jotex, Rum21 och Royaldesign. Oftast är det mycket billigare att köpa dem online än i fysisk butik.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s