Snyggaste ankelbootsen – vilka ska jag välja?

affiliatebild
Jag är verkligen sämst på att vårda mina skor. Skor är verkligen förbrukningsvara för mig. Har jag tur håller de ett år, men oftast sliter jag sönder dem på bara några månader. Spelar ingen roll om jag köper ett par boots för ett par tusen eller ett par hundralappar. Jag sliter sönder dem lika snabbt oavsett.

Nu är jag i akut behov av ett par nya då jag skäms när jag går i de jag har nu. De har blivit så slitna fram på tån och även på resten av skon. De är i mocka och nu velar jag lite om jag ska mocka eller skinnmaterial. Var på stan efter jobbet och försökte hitta ett par men lyckades inte. Kollar på nätet.

Här är några stycken billiga som jag sett ut hos Nelly.com, Zalando och ASOS. Hjälp mig, vilka ska jag välja? Är mest inne på nummer 2 och nummer 4.

sko1            sko2
1. Mockamodell från Nelly.com  HÄR //  2. Skinnmodell från Nelly.com HÄR //

 

sko3              sko4

3. Svart mockamodell från Anna Field HÄR // 4. Svart skinnmodell från G-star HÄR //

sko5          sko6

5. Svart mockamodell från Faith HÄR // 6. Svart mockamodell från ASOS HÄR //

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s