Cocktailbar i Malmö – Care of

När jag och Carl var och åt middag på Kitchen and Table på Alla Hjärtans Dag svängde vi in på Malmös nya cocktailbar Care of efteråt. Vi hade sett skyltar om att den skulle öppna snart och nu såg vi att det var röda mattor utanför och tänkte att den borde ha öppnat. Det var dock väldigt mörkt där inne men vi kände på dörrhandtaget – det var öppet – och klev in.

Care of cocktailbar är verkligen liten till ytan men väldigt mysig och trevlig. Vi fick ta en plats var vi ville men uppmanades att sätta oss i baren så skulle de lära oss allt om cocktails. Och det märktes verkligen att de var oerhört kunniga och brann för sitt yrke som bartender. De hade jobbat mycket i Köpenhamn där ju cocktailbar-kulturen är större.

Det kom in fler och fler gäster och det blev en väldigt trevlig och bra stämning. Det kändes som att vi alla umgås. Bartendrarna berättade om olika cocktails, om sitt koncept och visioner med sin nya cocktailbar. Man kände sig som hemma och hade kunnat stanna betydligt längre men det var vardag och vi skulle båda upp tidigt så vi gick efter tio någon gång.

Det blir absolut fler besök dit. De är verkligen genuint intresserade av både cocktails och sina gäster. Perfekt för en AW eller en sväng in efter en middag i Malmö Live-området. De har en spännande meny men är även flexibla och kan fixa en cocktail utifrån dina preferenser. Deras hemsida är under konstruktion men här är i alla fall länken. Antar att den kommer att uppdateras inom kort då de ju är igång på riktigt nu 🙂

img_9272img_9273-1img_9276-1img_9271

 

 

2 reaktioner på ”Cocktailbar i Malmö – Care of

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s