Finloppis på Media Evolution City i Malmö

affiliatebild
Hej fina läsare. Nu har jag precis kommit hem efter ett besök på Finloppis SS17 på Media Evolution City här i Malmö. Finloppis arrangeras av Lisa på Rags to Riches och den är verkligen SÅ bra! Alltså jag älskar verkligen att gå på loppis / vintagemarknad /second hand och har kommit fram till att jag nog ska satsa på att typ BARA handla kläder och accessoarer i andra hand.

Det var sju plusgrader ute när jag gick hemifrån. Vårkänslor i Malmö! Gick i enbart min kavaj, blåste kanske lite kallt, men inte så jag frös. Hoppas det kan hålla i sig.

Dagens Finloppis-outfit:
– Kavaj från Filippa K
– Blus från Monkey som jag fyndat på second hand
– Byxor från H&M
– Plånbok Dior som är ett fynd från vintagemarknad.

Finloppis började kl 10 men jag kom dit vid halv två och det var faktiskt riktigt lugnt och skönt där! Har varit med om att det varit så trångt så man inte kommer fram. Gissar att de flesta redan hade gått hem när jag anlände. Jag är verkligen SÅ nöjd med mina fynd! Alla plagg jag köpte kostade mindre än en tiondel av originalpriserna.

Mina fynd på Finloppis:

– Beige och svart kofta från Filippa K 
– Svart kjol från Filippa K 
– Plisserad klänning från Bruuns Bazaar 
– Sjal från Louis Vuitton

Nu blir det lunch och sedan lite städning här hemma. Carl ska iväg en sväng. Kvällens plan är att vi ska äta middag hemma hos Jonas och Klara. Vi hörs lite senare! Njut av lördagen 🙂

 Finloppis-malmofinloppis-malmo

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s