Fyllda paprikor och Planet Earth

God kväll! Idag var det jag som stod för matlagningen då Carl var iväg på volleyboll mellan typ fem och halv åtta. Jag försöker ju äta enligt paleo men inte allt för strikt så jag gjorde fyllda paprikor – paleo style, utan ost.

Vi försöker även minska andelen kött vi äter även fast vi inte utesluter det helt. Jag valde att laga en fyllning till paprikorna med både köttfärs och svarta bönor. Jag tycker att det är en ganska bra kompromiss att köra 50% kött och 50% bönor eller linser. De fyllda paprikorna blev jättegoda men hade kunnat vara inne i ugnen 25 minuter istället för 20 minuter som det stod i receptet.

Nu har vi precis sett nya Planet Earth. Så spännande det är att få en inblick i djurens värld. Man borde verkligen se mer sånt! Var lite skeptisk till en början och kände att jag hellre ville se typ Paradise Hotel men det här var ju så mycket bättre och häftigare! Se det HÄR!

Nu sova. God natt! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s