Trevlig lördagsmiddag med vänner

God morgon fina ni. Igår kväll var vi inbjudna till Klara och Jonas på middag. Carl lyckades faktiskt övertala mig att cykla dit. Jag tycker att det är läskigt att cykla i stadstrafik men cyklar jag med någon känns det lättare. Vi kom dit vid sextiden och blev bjudna på fläskfilé med potatisgratäng. Så gott och så trevlig kväll!:)

Det blev en ganska sen kväll faktiskt så vi gick och la oss direkt när vi kom hem. Nu har vi precis ätit frukost och ska väl börja ta tag i den här dagen. Idag är planen att vi ska storstäda och storhandla.

Ha en fin dag ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s