Hatkärlek på riktigt 

Hej fina. Den här dagen gick sjukt snabbt. Kollade på klockan en enda gång efter lunch och då var hon redan halv fem. Som jag skrev tidigare blev det ett besök på gymmet och sedan middag med Carl innan han cyklade iväg till sin volleyboll-träning. Vi äter ju typ alltid i soffan framför TV:n. Inget vi är stolta över men så ser vardagen ut hos oss helt enkelt. Idag såg vi senaste avsnittet av Innan vi dör. Ingen bra serie att se när man äter kanske, men riktigt spännande tycker jag.

Nu när jag är ensam hemma har jag börjat titta på Paradise Hotel Danmark eftersom jag redan sett alla avsnitt av den svenska versionen. Skäms lite för att jag är så svag för sådana här dokusåpor som jag egentligen inte gillar grundidén med men som jag ändå inte kan låta bli att se! Hatkärlek på riktigt.

Bästa take away lunchen i Malmö får man på Holy Greens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s