Jag tog mig till gymmet! 

Yes, jag tog mig till gymmet idag! Nu är jag igång igen:) Körde crosstrainer och lyssnade på mina favoritträningslåtar. Viktigt med musik. Glömmer jag hörlurar känns träningen så tråkig! 500 kcal brände jag i alla fall så jag är nöjd 🙂

Har precis kommit hem och jag och Carl ska väl göra middag. Får se om det blir rester sedan gårdagen eller om vi inviger nya apparaten vi köpte i helgen och gör zucchini-spagetti. Spännande grej jag aldrig provat förut.

Carl har ju volleyboll ikväll och jag ska passa på att fixa lite med bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s