Mina senaste fynd pĂ„ Tradera – WOW!💎

affiliatebild
Hej fina lÀsare. Jag kÀnner att det hÀr hÄller pÄ att bli lite av en second-handblogg men det gör vÀl inte direkt nÄgot? Jag tycker att fler borde handla andra hand. BÀttre för miljön, ekonomin och dessutom kan man göra riktiga fynd. Jag försöker rensa garderoben dÄ och dÄ och framför allt nÀr jag handlat nytt. Det gÄr liksom runt. En person sÀljer nÄgot i andra hand till mig och samtidigt sÀljer jag nÄgot i andra hand till nÄgon annan. Det blir en svÀng till SwopShop under den hÀr veckan eller helgen för att lÀmna in lite klÀder.

Idag mÄste jag fÄ skryta lite om mina senaste fynd frÄn Tradera:

  • Volangtröja frĂ„n New Yorker
  • Plisserad kjol frĂ„n Gina Tricot
  • Mönstrad kappa frĂ„n Nine West
  • Tweedkavaj frĂ„n Zara

Totalt för alla dessa plagg betalade jag 314 kronor. Allt var princip i nyskick. Är verkligen sĂ„ nöjd sĂ€rskilt dĂ„ jag varit pĂ„ jakt efter bĂ„de plisserad kjol och volangblus. Ser man nĂ„got man gillar i en butik kan man alltid kolla om den finns att köpa i andra hand pĂ„ Tradera först. Signa upp dig pĂ„ Tradera HÄR! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s