Vi har dålig koll på varandra

affiliatebild
God morgon fina. Alltså jag älskar verkligen den här frukoststunden innan jobbet. Även fast jag skulle behöva börja jobba typ två timmar tidigare hade jag ändå gått upp så jag hann ha den här halvtimmen framför Nyhetsmorgon. På helgen vill jag helst äta frukost flera timmar 😉.

Vi hann aldrig montera hyllan igår så det får bli kvällens projekt. Eller skulle Carl iväg ikväll? Hmm vi har ganska dålig koll på varandra ibland. Hur har ni det med sånt? 😅 För mig blir det i alla fall jobb 8-17 och det blir vila från gymmet.

Dagens outfit:  Blus från H&M som jag köpt på en second-handbutik i Hudiksvall, kjol från Filippa K som jag köpte på Finloppis i lördags.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s