Kvällens middag och matematik

God kväll fina. Effektiv dag och efter jobbet gick jag en sväng på Gina Tricot för att se om de hade några fina tröjor med volanger men jag blev riktigt besviken tyvärr. Eller kanske bra då jag ju shoppat en hel del på sistone.

Ikväll har Carl varit stödlärare i matematik för ungdomar på en gymnasieskola här i Malmö. Han är verkligen grym! Jag hade det ganska besvärligt med matten och det var mycket tack vare min pappa som jag fixade Matte C på gymnasiet. Ett viktigt betyg för att komma in på högskolan. Han satt med mig varje kväll tills jag verkligen hade förstått och gav inte upp även fast jag själv typ hade gjort det. Verkligen värt det såhär i efterhand.

Nu har vi sett det sista avsnittet av Jorden runt på 6 steg och ätit middag. Pasta med svartkål. Vegetariskt och gott!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s