Vintage Kilo Market – Vinokilo – Malmö

Hej fina läsare. Är hemma på lunch lite snabbt. Carl ska på någon lagfest i helgen och jag hoppades att jag skulle ha någon trevlig vintagemarknad att gå på. Då får jag ett meddelande på Facebook av en tjej jag inte känner men som berättade att hon är en av grundarna till Vintage Kilo Market (Vinokilo) och att de ska ha sitt första evenemang på Moriskan i Malmö nu i helgen. Perfekt, jag som älskar sådant! Det blir het klart lördagens aktivitet.

HÄR kan ni läsa mer om Vintage Kilo Market och helgens evenemang. Någon som vill gå med mig?

Det hela går ut på att man handlar högkvalitativt vintage per kilo! Oavsett märke eller ursprungspris så kostar det 200 SEK per kilo. En blus som väger typ 150 gram kostar då 30 SEK och ett par jeans på 700 gram kostar 140 SEK. De lovar ett stort och brett sortiment så jag ser verkligen fram emot det! En jätteroligt och häftigt sätt att sälja vintage och ta betalt på!

Och vad är en bättre kombination än vintage och vin? De ska visst bjuda på vin och tilltugg på Vintage Kilo Market. Hur grymt som helst ju, och de har öppet mellan 12 och 19 så det blir ju perfekt med lite vin och tilltugg på den tidiga kvällen :). Haha detta är inte ett sponsrat inlägg, men blev så glad av att höra om det och kände att jag var tvungen att sprida vidare till er andra som bor här i Malmö med omnejd. Får se om det blir en trend att sälja begagnat på det här sättet.

Ha en fortsatt fin dag ❤

vinokilo

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s