Promenad, powernap och Planet Earth 2

Hej fina. Jag har varit sååå trött idag. Jag och Carl tog oss ut i det fina vädret en sväng i alla fall. Vi köpte kaffe på ett café vid Malmöhus slott och satte oss uppe på kullen. Mysigt!

Vi har båda känt oss riktigt trötta idag så det blev ingen lång stund ute. Carl skulle iväg på fotbollsträningsmatch med korplaget (förstår inte hur han orkade!:)) och jag la mig i soffan och kollade Prison Break. Mycket soffa idag. Jag somnade till och med och vaknade när Carl kom hem. Då hade jag sovit i typ två timmar. Tror ändå att jag kommer somna gott nu snart.

Ikväll har vi tittat på Planet Earth 2 som handlade om djur i regnskog. Så bra program! Nu ska vi lägga oss. God natt!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s