Nystart + dagens planer

God morgon fina. Efter den här helgen känns det som att jag behöver en nystart med kost och träning. Inleder dagen som jag brukar, med blåbär, banan och kokosflingor. Jag var lite orolig för att jag skulle ha svårt att somna igår eftersom jag sov på eftermiddagen men det var inga problem alls. Somnade direkt.

Dagens planer är jobb 8-17 med bland annat ett PR-möte. Spännande! Sedan måste jag få in träning efter jobbet, ta mig till gymmet eller gå utomhus. Får se vad vädret tillåter.

Ha en fin dag 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s