Promenerar och funderar

Hej finingar. Åh så härligt väder det blev i Malmö nu på sena eftermiddagen och tidiga kvällen. Man blir så pigg av solen och ljuset. Älskar våren!

Jag gick från jobbet vid fem, gick hem och bytte om till mer promenadvänliga kläder och tog en promenad till och längs Ribban. Det var mycket folk där som sprang, cyklade, åkte rollerblades och promenerade. Man känner en viss gemenskap även om man inte säger något till varandra.

Promenader är verkligen en träningsform jag gillar. Det är ju inte alls lila intensivt som löpning eller cross-trainer men man får tid att tänka och fundera över olika saker och det är bra. Jag tänker på både bra och jobbiga saker och låtarna i spellistan styr lite vad som kommer fram. Musik alltså, hur skulle jag klara mig utan det? ❤

Nu ska jag fixa någon mat. Har ingen aning om var Carl är någonstansmen jag tror det var någon fotbollsmatch ikväll. Volleyboll? Kanske både och?

Hörs lite senare. Njut av det fina vädret!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s