Nytt i min garderob – skjorta från SAND

Hej fina. Är hemma på lunch lite snabbt och äter glutenfri pasta med tomatsås, rester från gårdagens middag. I fredags hämtade jag ut ett paket efter min senaste vinst på Tradera. En blårandig skjorta från SAND. Skjortor passar ju verkligen in i kontorsstilen som jag älskar men trots detta äger jag väldigt få skjortor faktiskt. Denna skjorta från SAND köpte jag i andra hand för 100 kronor inklusive frakt. Är riktigt nöjd!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s