Morgondagens lyx 

God kväll finingar!:) Nu har jag förberett ett möte och vilat upp mig så jag känner mig lite mer i balans. Vi åt jättegod hämtmat från thairestaurangen runt hörnet och Carl håller just nu på att snickra ihop vårt nya skrivbord. Bra kväll!

Imorgon ska jag och min kära vän Marie lyxa till det lite. Vi ska på ett event på Axelsons Spa här i Malmö. De firar två år och bjuder in till en jubileumskväll med tilltugg, tävlingar, rabatt på behandlingar med mera. Hur trevligt som helst ju! Vi har varit på deras After Work tidigare där de också bjudit på snittar, bubbel och gett bra rabatt på massage och behandlingar. De är verkligen grymma!:)

Nu Paradise Hotel och sedan sova. God natt! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s