Ny energi + kvällens lyxiga event 

God morgon fina ni. Jag sov betydligt bättre inatt och vaknade med ny energi. Nya tag nu helt enkelt. Idag kommer jag behöva jobba ikapp en hel del som inte blev gjort igår under konferensen och det blir även ett par möten.

Ikväll ska jag och Marie på ett lyxigt event hos Axelsons Spa som jag verkligen ser fram emot! Vi har inte bokat in oss på några behandlingar men det kunde finnas chans väl på plats. Ser i alla fall fram emot att ta del av allt det andra!:)

Nu ska jag försöka få i mig frukost. Har insett att jag har har svårt att äta söta saker och även ägg – vad kan man äta till frukost då? Mat typ?

Ha en fin dag 🌸!

img_1216.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s