Axelsons Spa i Malmö – jubileumsfest och hudanalys

Hej fina. Är hemma på lunch innan eftermiddagens möten och tänkte berätta om min och Maries härliga kväll på Axelsons Spa i Malmö igår. De firade ju två år och bjöd in till jubileumsfest med mingel, plockmat och bubbel.

Vi kom dit vid halv sex och fick direkt ett varmt och glatt välkomnande av personalen. De gav oss varsitt glas bubbel och minglade lite med oss. Vi hade inte bokat någon behandling men det får vi göra nästa gång! Något som däremot var gratis och som man inte behövde boka in sig på var hudanalys. Jag har egentligen aldrig varit så intresserad av eller kunnig inom hudvård och nöjt mig med billig dagkräm, nattkräm och ögonkräm från Nivea. Samtidigt har jag väl inte heller haft några stora problem med huden.

Var ändå rädd för resultatet då jag verkligen inte har någon koll på min hudtyp eller hud-kvalitet men vågade mig till slut på hudanalysen. Och gissa hur förvånad jag blev när hon sa att min hud mådde jättebra och var typ den bästa de analyserat under eventet?! En trevlig överraskning :). Då vet jag ju dessutom att det funkar med de billigare krämerna, för mig i alla fall!

Innan vi gick hemåt fick vi varsin goodie bag med en massa trevligheter. Älskar sånt!:)  Kan verkligen rekommendera Axelsons Spa. Så trevliga och professionella. Man känner sig verkligen omhändertagen :).

Nu ska jag äta lite innan det första mötet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s