Kvällens middag – köttfärsbiffar enligt paleo

Hej fina ni.  Helt sjukt att det är fredag imorgon. Det var ju nyss helg liksom?! Dagens möten gick bra. Körde ett telefonmöte här hemma och ett annat på Hyllie. Bra att komma ifrån kontoret då och då :).

Kvällens middag blev köttfärsbiffar med lute potatismos, ajvar och ärter. Jag försöker ju äta enligt paleo (men inte slaviskt) och sås är ju riktigt klurigt då. Blir mycket grönsaker, kött och fisk. Ajvar, pesto utan parmesan, tomatsås och aioli funkar ju men inte såser som är mjölkbaserade. Klurigt.  Fler som kör paleo och kan tipsa om alternativ?

Gott blev det i alla fall. Nu Modern Family och sen sova. God natt ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s