Frukostevent + helgens planer

God morgon. Vaknade och kände mig helt slut i kroppen. Ändå har jag sovit väldigt bra inatt. Har även magknip som kommer och går lite. Tror knappast det blir bättre med kaffe men det kanske kan göra mig piggare i alla fall?

Nu på morgonen ska jag på event om sociala medier. Det är SEO-byrån TopVisible som bjuder in till de här frukost-eventsen en gång i månaden. Trevligt! Det börjar med mingel och sedan föreläsning.

Det ska bli riktigt skönt med helg. Det har varit en intensiv vecka med mycket av allt känns det som. Hoppas på en mindre spretig vecka efter helgen. Ikväll ska jag ligga i soffan, se Sex and the vity och dricka vin. Carl ska på After Work i Köpenhamn men jag känner inte för att åka över bron för det just idag faktiskt. Det får vara okej att stanna hemma ibland :).

Imorgon blir det middag och shuffleboard med Jocke och Marie. Ska bli himla trevligt! Nu ska jag försöka få i mig lite kaffe i alla fall. Ha en fin dag! Happy friday!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s