Loppis på Slagthuset i Malmö – fynd och dagens outfit

Hej fina ni. Nu har jag precis kommit hem efter att ha besökt dagens Loppis på Slagthuset här i Malmö. Jag fick till och med med mig Carl!:) Nu är han på volleyboll så jag passar på att blogga innan jag beger mig på en promenad (Pokénad?).

Mitt intryck av loppisen var väl sådär kan man säga. Jag förstår att det finns ett behov av Finloppis, Loppis med Lyx och så vidare för det blir ganska rörigt på sådana här loppisar där allt möjligt säljs. Jag föredrar när det är mer selekterat.

Vi träffade två av våra grannar i alla fall som hade ett bord och hon hade en hel del fina kläder där mycket var i min storlek. Köpte en skjorta från Stockh LM för 30 SEK av henne.

Härom dagen fick jag även hem en blus från Zara som jag fyndade i andra hand på Tradera. I jättebra skick och kostade någon femtiolapp. Det var med Peter Pan collar som jag älskar!

Dagens outfit: Knytblus från Monki, kofta från Filippa K, kappa från Zara, byxor och skor från H&M.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s