En härlig kväll efter jobbet

Hej fina. Vilken dag det har varit. Måndag i hela kroppen. Hoppas jag kan vara mer koncentrerad imorgon. Har en hel del jag måste få klart innan påskledigheten.

Det har i alla fall varit strålande sol idag så direkt efter jobbet gav jag mig ut på en promenad. Så härligt! Känner verkligen att jag blir lite lyckligare av att komma ut i det fina vädret. Det får bli en vana med kvällspromenad helt enkelt. Självklart passade jag på att fånga några Pokémons också! 😉

När jag promenerat klart hade Carl också kommit hem och vi styrde middag tillsammans. Han gjorde jättegod stekt kyckling med vitlök, citron och örtkryddor. Jag åt med wokgrönsaker till och han med pasta. Kände att jag behövde vara extra nyttig då min lunch bestod av pasta med aioli 🙈.

Nu en kriminalserie på SVT Play.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s