Fast jag längtar såklart…

Hej fina. Jag måste erkänna att måndagskvällarna är ganska sköna. När Carl är på volleyboll ligger jag i soffan och passar på att se serier som Carl helst slipper. Fast jag längtar såklart tills han kommer hem ☺️.

Ikväll har jag kollat på Frikänd och nu försöker jag hinna se ikapp Prison Break då en ny säsong snart drar igång. Är bara på Säsong 3. Jag följde den slaviskt under gymnasietiden (eller var det tidigare eller senare?) men slutade efter säsong två av någon konstig anledning. Kanske för att Peter Stormare slutade hehe? Spännande serie i alla fall, rekommenderas!

Nu ska jag plocka undan efter middagen och sedan lägga mig och lyssna på ljudbok. Sov gott fina!

Bildresultat för prison break

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s