Stolt över mig själv! 

Hej fina. Vilken rörig dag! Och riktigt kvavt på kontoret. Imorgon tänkte jag sätta mig på Malmö Live och jobba. Behöver komma ifrån lite och få ro till att skriva.

Efter jobbet gjorde jag faktiskt något jag sällan gör.  Jag valde själv att CYKLA bort till Mellanhedens IP där Carl och hans Korpen-lag Boca Seniors hade fotbollsmatch. Ni som känner mig vet att jag är rädd för trafik och ogillar att cykla i stadstrafik, framför allt ensam. Riktigt stolt över mig själv trots att jag cyklade vilse och därför missade första halvlek. Kom dit till andra i alla fall och dom vann med 1-0.

Klara var också där med nyfödda lilla Linnéa. Första gången jag fick hälsa på henne, så söt verkligen! 🙂 Och vädret var helt fantastiskt. Fortsätter det vara sol och varma vindar under säsongen kommer jag helt klart att titta på många matcher.

Hemfärden gick betydligt bättre då jag hade Carl som sällskap och som dessutom kunde vägen 😉. Nu ska vi snart äta middag och se Halv åtta hos mig.

Ha en fin kväll! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s