Den som väntar på något gott…

God morgon fina. Idag tänkte jag sätta mig på stadsbiblioteket eller Malmö Live. Kanske båda? Behöver miljöombyte, samla inspiration. Målet är väl att få klart åtminstone ett utkast. Gärna två. Senare i eftermiddag ska jag ha ett telefonmöte så då får jag se om jag går hem eller till kontoret.

Jag väntar på två brev den här veckan som jag hoppas kommer idag. Dels provsvaren från mitt blodprov men även ett paket från ett företag jag ska ha ett litet samarbete med. Mer om det senare:) . Breven kommer väl snart, den som väntar på något gott (hoppas jag att det är i alla fall)…

Nu frukost!


3 reaktioner på ”Den som väntar på något gott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s