Hur jag samlar inspiration

Hej fina. Den här dagen blev betydligt bättre än gårdagen. Hade en bättre känsla i mig. Det var skönt att komma ifrån kontoret lite, få miljöombyte, samla inspiration. Det brukar fungera för mig att byta miljö för att få fart på inspirationen och bli mer kreativ. På förmiddagen satt jag på Malmö Live i deras lounge med café. Perfekt att unna sig en kaffe och sitta där i deras härliga lokaler. Så öppet men ändå inte för mycket folk för att kunna fokusera.

Fick ett fin kommentar här på bloggen från Malmö Stadsbibliotek om att jag var varmt välkommen att jobba där. Lättcharmad som jag är gick jag dit och jobbade några timmar under eftermiddagen. Hittade först ingen plats då det visst är ett poppis ställe att hänga på för studenter, men till slut så hittade jag en fönsterplats på andra våningen.

Hade såklart glömt mitt bibliotekskort så kom inte åt wifi men jag skulle ändå skriva i ett word-dokument så det fungerade ändå. Passade även på att fånga några Pokémons på vägen dit. Malmö Stadsbibliotek är ett riktigt vattenhål för Pokémonjägare!

Vid fyra hade jag ett webbmöte så då gick jag till kontoret. Det gick riktigt bra. Gillar nya samarbetspartnern mycket! Saker händer. Efter jobbet gick jag hem och fick med mig Carl till Caroli för att handla lite till kvällens middag. På onsdagarna brukar vi försöka göra något mer speciellt, laga mat tillsammans, dricka ett glas vin. Idag blev det tapas där vi gjorde flera själva. Kyckling, baconlindade dadlar, olika röror. Mums.

Vi såg finalen av Sveriges Mästerkock. Oj vad jag grät. Jättegrattis till den duktiga vinnaren Klara! Vilken vinnarskalle. Nu ska vi sova. God natt! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s