En sån där dag när jag knappt vet vad jag heter

Hej fina. Idag är en sån där dag då jag knappt vet vad jag heter. Mycket som ska göras, allt på samma gång 🙂  Blir jobb på lunchen så tar en tio minuters paus nu. Köpte med mig mat från Holy Greens – Malmös BÄSTA lunchställe. I alla fall om man tar Take Away. Ser inte så trevligt ut för dom som sitter och äter där och kön går alldeles framför ögonen på dem där de sitter.

Jag kör min standard-sallad. Heja Hummus utan quinoa och med extra avocado. Hur som, god mat i alla fall men nu måste jag äta och jobba vidare. Ha en underbar dag 🙂

img_0309

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s