Trevlig kväll med två av mina favoritkillar

Hej fina läsare. Jag har haft en jättetrevlig kväll med Carl och Mattias. Vilka killar 🙂 Jag mötte upp Mattias på O’learys vid kvart i sju och Carl joinade oss strax efter sju. Vid halv åtta gick vid mot Malmö Live och Eatery Social för mexikansk street food. Det är verkligen ett av mina favoritställen här i Malmö.

Vi snackade och åt en massa. Jag beställde två glutenfria tacos men orkade bara äta den ena. Klent av mig. Beställde sötpotatismos till och man fick verkligen hur mycket som helst. Så gott men tyvärr tog det stopp efter ett tag. Tur att Carl kunde hjälpa till att äta upp :).

Efter middagen åkte vi upp till Malmö Lives Sky Bar för en drink. Även fast det är torsdag var det väldigt mycket folk men vi fick plats i baren i alla fall. Nu är vi hemma och ska sova. Imorgon  åker vi alla tre samma tåg till Linköping. Trevligt! Men först ska jag ha en hektisk arbetsdag så behöver verkligen få min sömn.

God natt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s