Om söndagskvällen i Mantorp och dagens planer

Hej fina. Igår hade vi en väldigt lugn kväll här i Mantorp. Jag var väldigt trött så det var skönt att bara vara hemma. Vi åt trerätters middag med soppa till förrätt, kött till huvudrätt och rabarberkompott till efterrätt. Mums!

Efter middagen spelade vi ett spel som heter Carcassonne. Det gick ut på att man skulle bygga städer och ta så mycket mark som möjligt. Jag var verkligen nybörjare och dessutom jättetrött men jag fick mycket hjälp av Carl, Per och Barbro så jag vann faktiskt 😄.

Idag har vi sovit ut och har precis ätit frukost. Dagens plan är att vi ska in till Linköping en sväng då jag vill vara lite nostalgisk. Jag bodde ju i Linköping under några månader efter gymnasiet och det var en härlig tid. Ska bli trevligt att strosa lite i centrum.

Ikväll ska vi hänga med Carro, wiktor och deras lilla dotter Ebba hemma hos dem i Norrköping. Mysigt!

Ha en fin dag! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s