Hemma i Hudiksvall ❤️❤️

Hej fina. Nu har vi äntligen kommit fram till Hudiksvall. Det känns fortfarande mycket som mitt hem, är speciellt att växa upp i en mindre stad. Älskar även att komma hem till gården där jag växte upp. Får ett lugn i mig som jag inte får någon annanstans faktiskt. Hemma! 

Mamma mötte oss på stationen och lastade in väskorna i bilen och gick sedan till Radjos för lunch. Så mycket nostalgi. Och vilken fin utsikt över Lillfjärden! Sedan åkte vi hem till Ol-Jansgården och jag hann jobba undan lite. Nu har jag påskledigt på riktigt! Jag och Carl gick en promenad här i byn och längs Ovanskogsvägen som vår gata heter. Viktigt att skilja på de olika byarna på vår gata har jag fått lära mig 😏. Bara Vij-folket som vi har byfesterna med och då vidare… Mysig promenad i alla fall. 

Efter promenaden skulle jag försöka hitta lite vettiga och helst snygga vinter- och skidåkningskläder. Gick sådär. Hittade en snygg Fjällrävenjacka på vinden men byxor verkar hopplöst att hitta något high fashion 😄.  Nu ska vi vila en stund innan Tacos-middag med hela familjen. Pappa plockar upp brorsan på väg hem från jobbet så vid sjutiden är vi alla samlade! 

Vår släktgård Ol-Jansgården nedan. Ha en fin kväll ❤️! Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s