Ska åka slalom för första gången på sex år

God morgon fina. Inatt sov jag riktigt gott. Jag har svårt att sova när det är för varmt mennu hittade vi enbra fläkt i elementet som gjorde susen! Nu har vi ätit frukost och letat påskägg som mamma gömt för oss. Det är viktigt att hålla på sådana traditioner tycker jag! 🐣😊

Jag hittade mitt i lådan under soffan här i stugan. Jag fick naturgodis, vanligt godis, hudkräm och läppbalsan frn CLARINS, en trisslott och en necessär från Marimekko. Ett påskägg helt i min smak! 

Dagens plan är att ta oss till Ramundberget och åka slalom. Det var sex år sedan jag åkte sist. Får se hur det går. Är lite nervös och även lite orolig för mitt skavsår men jag ger det ett försök i alla fall! 

Ha en fin dag! 🐣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s