Vardag igen + svar från läkaren på mina senaste prover

God morgon fina. Så var det vardag igen och det gick faktiskt jättebra att gå upp i morse. Gick till och med upp lite tidigare för att jag var så pigg. Skönt! Idag blir det jobb 8-16, på lunchen ska jag gå och hämta ut några paket och efter jobbet ska jag på ett spännande möte. Jag tror att det blir en riktigt bra dag även om jag nog kommer känna mig lite virrig och efter på jobbet.

Igår när vi kom hem hade det, förutom aviseringar om paket att hämta ut, kommit ett brev från Vårdhuset med svar på mina prover som jag tog för några veckor sedan. De såg fortsatt bra ut vilket jag såklart är jätteglad för. Dock har jag ju känt mig trött men det måste helt enkelt bero på något annat än en för låg Levaxindos.

Nu frukost och Nyhetsmorgon, som vanligt en vardag som denna. Dagens outfit: Skor från H&M, byxor från Uniqlo, skjorta från H&M, pullover från Uniqlo.

Hoppas ni får en bra start på den här dagen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s