Kan jag komma ner i varv med mindfulness?

Hej fina. Vilket fint väder det är i Malmö idag. Man kan ju hoppas att det håller i sig och inte blir som gårdagens aprilväder med regn, hagel, snö. Nu är jag hemma på lunch. Äter linspasta med tomatsås och ser Project Runway. Inte riktigt lika bra som Sex and the city som visades på lunchen tidigare men helt okej.

Igår skrev jag ju att jag haft svårt att somna för att jag ligger och funderar och grubblar över allt mellan himmel och jord. Linnéa hade läst inlägget och tipsade om appen Headspace som hjälper en att varva ner. Jag har länge tänkt börja med mindfulness och/eller meditation och nu har jag i alla fall laddat ner appen och tänkte prova den ikväll.

Nu mat!:)

2 reaktioner på ”Kan jag komma ner i varv med mindfulness?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s