Lunch från Holy Greens i Malmö och pepp på nytt bloggmingel

Hej fina. Idag blir det snabblunch då jag måste jobba in lite tid då jag behöver gå från jobbet redan vid fyratiden idag. Ska ju på det där mötet, håll tummarna för mig. Carl ska på jobbmiddag ikväll och jag funderar på att stannar kvar i Hyllie efter mötet och ta en tur på Emporia. Jag borde ha köpstopp nu men titta får man väl?

Jag handlade med mig lunch från mitt favoritställe Holy Greens och där träffade jag mina kollegor i bloggvärlden, Anna och Käthe, som driver två av Malmös största bloggar. De kommer att arrangera ett bloggmingel på Palladium i maj som jag anmält mig till och är jättetaggad för. Lite extra nu när jag träffade på dem :). Är du företagare eller bloggare och vill mingla och hitta samarbeten för influencer marketing kan du anmäla dig till eventet HÄR.

Nu ska jag äta. Tar alltid samma sallad från Holy Greens – Heja Hummus utan quinoa med extra avocado. Så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s