Jag sa att jag inte skulle shoppa men… 

Hej fina. Känner mig helt slut efter den här dagen. Jobbade ju på lunchen och sedan hade jag ju mötet mellan kl 17 och 18 så det har varit fullt ös utan paus idag känns det som. Skönt att landa i soffan.

Mötet gick bra och det kan nog bli ett samarbete!:) Ska inte avslöja något än. Carl är ju på middag med jobbet nu ikväll så jag ska snart laga ihop en dinner for one och se ikapp Paradise hotel tänkte jag.

Jag sa ju att jag inte skulle shoppa något på Emporia men jag köpte faktiskt en handtvål till vårt badrum. Har länge tänkt köpa en från Rituals och nu slog jag till på en som hade en doft som kändes fräsch och väldigt unisex. Den finns även att köpa på webben hos LYKO HÄR.  Jag är mycket nöjd!:)

Det kan låta som att jag shoppar och spenderar hela tiden men jag lägger faktiskt inte mer än 1000-1500 SEK i månaden på kläder, accessoarer och smink. Om jag inte köper typ en ny vinterjacka eller då men det gör jag typ vart femte år eller så. Det mesta köper jag ju dessutom second hand.

Nu laga mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s