Ni som är sambos, hur håller ni koll på allt?

God morgon fina. Igår kväll skulle jag titta på Paradise Hotel via Viafree-appen och jag måste säga att det är den sämsta appen jag någonsin stött på. Buggar hela tiden, hänger sig, avslutas med mera. Kanske ödet – att jag helt inte ska se det programmet ;).

Idag blir det jobb 8-16 (jobbar alltid in lunchen på fredagar) och sedan hoppas jag att jag och Carl hinner ta en AW med Niklas och Frida (m.fl?) innan vi ska iväg på grillning och häng hos Adam där också en massa trevliga människor kommer att vara.

I helgen har vi inte några andra planer vad jag vet. Jag och Carl har ofta dålig koll på varandra och båda lever lite dag för dag just nu. Dags att använda kalender även utanför jobbet kanske, en gemensam? Hur gör ni som är sambos för att hålla koll? Är det en som bär ansvaret eller har ni kalender eller är ni bara så grymma och håller koll på ALLT? Det bästa hade kanske varit en gemensam kalender där både gemensamma aktiviteter och egna skrivs in?

Dagens outfit: Blus och byxor från Zara.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s