Om vår fredagskväll + sovmorgon deluxe

God morgon fina! Igår vid sextiden gick jag till Möllan för en AW med Carl, Frida och Niklas. Vi hade tänkt ses på Belle men när jag och Frida kom dit visade det sig att de inte öppnade förrän senare så då gick vi till restaurang Möllan istället. Carl anslöt strax efter och Niklas kom vid sex. Mycket trevligt! Var ett tag sedan vi sågs!:)

Vid sju splittrade vi på oss och jag och Carl tog oss till Adam som hade bjudit in lite folk till grillkväll! Det var ju inte världens grillväder direkt så vi satt inne och åt och Adam grillade på balkongen. Hamburgare med en massa goda tillbehör. Mums! Supertrevlig kväll och det blev ganska sent.

Idag blev det en lång sovmorgon och nu ska vi äta någon slags brunch och sedan ge oss ut på en promenad. Betydligt bättre väder idag! Soligt och härligt!:)

Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s