GB – nya glassar sommar 2017

Hej fina. Är hemma på lunch, ser Prison Break och passar på att kika in här. Tänk att det snart är maj och är nere i Skåne borde det ju typ vara en sommarmånad väl? Det var det i alla fall förra året. Något som hör ihop med sommar är ju glass.

Det blir ofta en glass om dagen under semestern (kanske till och med två?) och jag har alltid älskat GBs isglassar Piggelin och Twister, samt Solero som brukar ha goda lite nyttigare sorter. Jag försöker ju äta nyttigt men glass på sommaren måste man ju få unna sig och ibland blir det kaloribomber som Magnum, 88:an och Nogger också.

Inför sommaren 2017 har GB släppt en del nya glassar. Tyvärr tål jag inte alla men vissa är jag nyfiken på och vill prova :). Här är dem:

 

Mintchoklad dröm – laktosfri mintglass med choklad. Tyvärr, för min del, inte glutenfri så den får ni andra njuta av.


MAGNUM cookie crumble med chokladöverdrag med kakbitar och vaniljglass med smak av kakor. Låter god men tyvärr inte heller glutenfri.


Solero Strawberry Smoothie med jordgubbsbitar. Detta kommer garanterat att bli min favoritglass i sommar!


Minioner – glass med vanilj- och banansmak. Jag gillar filmerna men är kanske inte jättesugen på glassen. Bananglass blir ofta för mycket tycker jag.


Daim Lakrits. Lakritsglass med daimbitar. Då jag inte gillar lakrits och  dessutom inte tål struten (gluten) är det inte direkt någon glass för mig.


Magnus Double Coconut och Raspberry. Jag älskar Magnus Double, den klassiska, och kanske är de med kokossmak och hallonsmak en hit. Får prova och se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s