No flow + två kvällspromenader

Hej fina. Den här dagen blev verkligen inte som jag ville. No flow. Seg på jobbet. Direkt när jag kom hem gick jag ut på en promenad. Behövde rensa tankarna och dessutom hade jag ju tänkt träna eller promenera. Röra på mig. Passade på att fånga ett par nya Pokémons. Bättre flow där.

Vid halv sju gick jag hem och då var Carl också på ingång. Vi åt middag tillsammans innan han cyklade iväg till sin volleybollträning. Jag kände mig rastlös och bestämde mig för att gå ut på en till promenad. Det var ganska kallt ute men jättefin himmel när solen gick ner. Såg ut som att den brann typ. Tyvärr lyckas man ju inte riktigt med en iphonekamera att återspegla hur det faktiskt ser ut i verkligen.

Nu ska jag se Prison Break och värma händerna. De blev riktigt kalla och röda. Får ta vantar på nästa kvällspromenad. God natt fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s