Hur går det med Paleo-dieten egentligen? 

Hej fina. I morse var jag riktigt trött när alarmet drog igång. Hade lätt kunnat sova fem timmar till! Nu när jag varit uppe ett tag känns det dock bättre.

Jag försöker äta Paleo men det går sådär. Funkar helt okej på vardagarna när man äter lunch och middag hemma men det är ju så tråkigt med dieter när man är ute och/eller tillsammans med andra. Det är inte det att de inte skulle respektera dieten utan det känns bara så tråkigt att säga nej till det som de andra ska äta. Glutenfritt kör jag ju redan liksom.. vi får se, ska fortsätta försöka så gott jag kan :).

Idag har jag en massa paket att posta till personer som vunnit min Tradera-auktion. Det får bli lunchens aktivitet helt enkelt! Måste även boka min Stockholmsresa för konferensen nästa vecka. Kommer att bli mycket flängande den här månaden men så får det vara.

Nedan bild på gårdagens middag – fish tacos. Carl gjorde min Paleo-vänlig genom att fixa vitkålsblad som jag kunde ha istället  för tortilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s