Mysig fredagskväll här hemma

Hej fina. Igår på jobbet satt jag och fixade med det sista inför eventet i Stockholm på onsdag. Tog en lunchpaus med två kollegor där vi faktiskt unnade oss ett glas vin. Det fick vi tydligen! Riktigt trevligt.

Efter jobbet hade jag i uppdrag att fixa kvällens middag till mig och Carl. Vi bestämde oss för att ha en lugn fredagskväll här hemma då vi båda haft en intensiv vecka. Jag gick till Saluhallen och köpte grönsaker, chips och kött så vi kunde göra råbiff.

När jag handlat gick jag hem, la mig på soffan med ett glas rött och hann se ett avsnitt Sex and the city innan Carl kom hem. Vi började direkt med middagsbestyren. Mycket gott, älskar råbiff! I Saluhallen bad jag dock om att få köttet malet men nu i efterhand har jag insett att det ju är så mycket godare med finhackat kött för råbiff. Carl är jättebra på det! ❤️

Efter middagen började vi se filmen Zodiak men vi somnade till den i omgångar. Först somnade Carl och sedan jag. Vi fick ge upp den och lägga oss istället. Vi är hopplösa på fredagarna! Så trötta!

Idag fick vi sova ut och känner oss pigga. Ska snart göra oss i ordning för att gå på brunch med Jonas, Klara och deras lilla Linnéa på Scandic Triangeln. Mysigt! Ikväll ska vi fira Valborg i förskott med Frida, Niklas, Alice och Jakob (fler?). Ska bli kul!

Nu en dusch. Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s