Shopping på Emporia i Malmö

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem efter några timmar av shopping på Emporia i Malmö. Det är ju superfint väder ute idag så kändes väl sådär att spendera dagen inne i ett köpcenter men hade några presenter jag var tvungen att fixa.

Jag köpte presenter till onsdagens talare på vårt företagsevent i butiken Bönor och Blad. Älskar den, perfekt presentbutik för sådana här tillfällen. Dessutom fick jag med lite choklad till mig själv – en sådan fin gest! Dit kommer jag ju absolut komma tillbaka för liknande uppdrag.

Tro det eller ej men jag lyckades faktiskt ta mig hem utan att shoppa något till mig själv. Wow! Nu är jag hemma och äter lunch och ska snart ge mig ut på en promenad i solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s