Alltid ängslig. 

God morgon fina. Jag hade lite svårt att somna igår. Mycket tankar och nerver. Jag är ju en väldigt ängslig person och framför allt när jag ska resa brukar jag bli nojig. Har jag tänkt på allt? Packat ner allt? Bokat rätt? Sådana saker. 

Idag är jag på kontoret på förmiddagen och sedan ska jag ta tåget till Stockholm vid lunchtid. Tänk att det oftast är billigare att flyga än åka tåg till Stockholm härifrån. Det är något galet med det. Nu blev det tåget till Stockholm och flyget tillbaka till Malmö. Hade blivit för sen hemkomst annars. Och vill ju hinna träffa Mina innan jag åker hem igen.

Nu frukost. Ha en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s