Mot konferens på Citykonditoriet i Stockholm

Hej fina. Jag sov jättegott inatt här hemma hos Mina. Nu har jag klivit upp, packat ihop lite och sitter och äter frukost. Mina kommer nog hem när som helst. Blir så imponerad av alla som jobbar natt, hade nog haft svårt för det. Klarade aldrig av att plugga sent på kvällen. 

Jag tror och hoppas att allt kommer att hå bra idag. Är väl alltid några saker som dyker upp som man inte tänkt på. Vi kommer att ha konferensen på Citykonditoriet som ligger rätt nära Stockholm C. Ser ut att vara ett mysigt ställe om man tittar på bilderna:) 

Nu måste jag sätta lite fart. Ha en fin dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s