Middag på Vapiano i Stockholm och dagens planer i Köpenhamn

God morgon fina. Min flygresa gick bra igår även om jag kom hem väldigt sent, typ vid halv tolv. Var sjukt trött när jag kom hem. Men mysigt att komma hem till Carl :).

Jag åt ju middag igår kväll med Mina på Vapiano vid Kungsbron i Stockholm. Jag älskar verkligen Vapiano! Så smidigt betalsystem och då sjukt god mat! Man tänker ju inte det om en kedja men deras sallad, pasta och pizza är verkligen hur goda som helst! Jag älskar att de börjat med glutenfritt också, både pasta och pizza. Mums!

Igår beställda jag en Pomodoro, pasta med tomatsås. Mycket gott! Mina tog en ravioli. Såg också riktigt trevligt ut! Rekommenderas!

Idag ska jag till Köpenhamn på ett möte. Ska vara där till kl 10 så nu sitter jag och äter frukost och förbereder lite. Det har varit mycket med eventet och kampanjen de senaste veckorna så har inte riktigt hunnit med allt…

Ha en fin dag! 🌸

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s