Frukostevent + jobbig upptäckt

God morgon fina. När mitt alarm gick igång imorse var det som att det hade en roll i min dröm och det tog ett tag innan jag faktiskt vaknade. Så trött! Jag känner att jag kanske är på väg att bli sjuk. Känner mig tung i huvudet och är täppt. Carl har lite samma verkar det som. Ändå cyklar han 3 mil nu innan jobbet. Får försöka vila lite i helgen. Jag brukar bli sjuk när jag har sömnbrist och den här veckan har det väl varit sisådär med det.

Sedan har vi upptäckt att vår diskmaskin beter sig konstigt. Den kör liksom inte klart. Kanske att den gjorde det nu imorse men stabil är den i alla fall inte. Antar att någon eventuell garanti inte gäller längre så vi kanske måste köpa en ny.

Nu på morgonen ska jag iväg på ett frukostevent hos Ranktrail. De brukar vara bra och lärorika så det ser jag fram emot!:) men först lite frukost.

Gårdagens outfit: min nya klänning från Monki som jag fyndat på Tradera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s