Sjuk sambo + dagens planer 

God morgon fina. Carl är fortfarande sjuk, stackarn. En riktig man cold. Inte att leka med. Igår hade vi en lugn och mysig kväll här hemma. Beställde mat från Spot genom Foodora, kollade Modern Family och la oss tidigt.

Nu har vi ätit frukost – kaffe, bär, honung, Hers – och jag ska nog ta tag i den här dagen snart. Jag har ju genom ett samarbete med Better You fått möjlighet att prova Hers under ett par månader och nu är det ungefär en månad sedan jag började. Placebo eller inte så känns det bra att äta dem :).

Idag är det jättefint väder ute. Carl får vara hemma och vila men jag tänkte besöka en loppis i Slottstaden. Det är ju även Toughest här i Malmö, vid stranden på Ribban, så jag går bog dit en sväng efter loppisen också.

Ikväll är vi inbjudna till en middag hos Frida och Niklas men det finns nog ingen chans att Carl kan vara med. Trist!

Ha en fin lördag! 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s