Slottsstaden loppis och Toughest Malmö på Ribban 

Hej fina. Det har varit helt fantastiskt väder i Malmö idag. Carl stannade hemma och vilade men jag gav mig ut på en promenad. Första stoppet var en loppis i Slottsstaden. Tyvärr kom jag dit typ en halvtimme innan de skulle stänga så de flesta höll på att plocka ihop och det bästa hade nog redan sålts. Det blev inget köp, men alltid kul att gå på loppis!

Efter loppisen gick jag genom området Fridhem mot Ribban för att kolla in Toughest. Alltså jag har hittat området jag vill köpa hus i och bo i i framtiden i Malmö! Var tvungen att kolla vad husen kostade på Fridhem, ungefär 17 miljoner kronor, men om jag börjar spara nu så kanske? 😉 Så himla lugnt och mysigt område.

Jag hittade en bra spot på Ribban för att kolla alla som körde Toughest. Vid armgångs-ställningen. Alltså så coola män, kvinnor och barn som kör Toughest! Jag blev absolut inte sugen på att köra själv, men tyckte det var riktigt nice att sitta i solen med en kaffe och se på alla andra som körde järnet.  Hejade på min kompis Victor som såg riktigt stark ut! =)

Passade även på att inviga mina nya Polaroid Twist Solbrillor som jag fått möjlighet att testa genom Buzzador. De är unisex så både jag och Carl kan använda dem. Perfekta för en solig dag på stranden som den här :). Carl tänkte nog ha dem när han spelar beachvolleyboll. Det gör han ju ganska ofta 🙂 Bra att skydda sig mot solen!

Nu ska vi göra lite kaffe här innan jag gör mig i ordning för kvällen. Ha en underbar dag!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s