Trevlig lördagsmiddag + min tur? 

Hej fina. Det var en jättetrevlig kväll hemma hos Frida och Niklas igår. Med jättegod mat! Tror klockan var närmare två när jag kom hem. Idag blev det sovmorgon och jag känner mig faktiskt sjuk. Carl som smittat mig antar jag. Riktigt ont i halsen, huvudet, kroppen. Får se om jag kan vila mig frisk idag. 

Skulle egentligen gå på Loppis med lyx i Baltiska Hallen men jag orkar inte det. Jag som älskar loppis och framför allt designloppis så ni kan ju tänka er hur jag mår.

Nu vila. Får se hur jag mår imorgon. Ha en underbar söndag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s